Mai uameni.

Posted: November 19th, 2012 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , | No Comments »

Ce-ar fi sa va reveniti voi nitel? Sa va scuturati sinele ingropat in astenie, sa va curatati de itele de panza de paianjen a nemultumirii de sine, sa cascati ochii si sa incepeti sa va bucurati de voi insiva?

Ce-ar fi sa va acceptati, sa va motivati, sa nu mai fiti acriti, sa credeti in voi, sa nu mai fiti atat de al dracului de dependenti?

Ideea acestui post este, fireste, sa nu faceti ce face Silvia, ci doar ce spune Silvia, pentru ca fireste ca am si eu pacatele mele. Insa de la un timp nu mai am loc de ale mele de dramele si pacatele altora. Avea bunica-mea o vorba: “Pacate amarate!”.

Nu stiu ce se intampla. Poate ca sunt oameni si oameni, luni si luni, ani si ani. Poate ca unii din oamenii care umbla ca niste morti vii pe strada sunt niste oameni foarte singuri care nu stiu cum sa ceara ajutor. Poate ca pentru altii o viata plina inseamna altceva decat ce inseamna pentru mine. Poate ca unii nu mai stiu sa traiasca altfel decat prin si pentru altii. Poate ca nici nu se cunosc pe sine si o fi prea tarziu acum sa mearga la scoala.

Poate ca nu iti trebuie decat dragoste.

Sau ura.

In orice caz, un sentiment radical.

Ideea e ca in noiembrie mi-as dori sa vad mai multe zambete si mai putine framantari. Atat.Leave a Reply