Vinerea neagra

Posted: November 23rd, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , , , | No Comments »

E vinerea neagra, cica – sincer va spun totusi ca nu prea ma intereseaza aspectul pecuniar al acestei zile, decat poate din perspectiva faptului ca aspectul pecuniar e intr-o nuanta de gri inchis spre negru.

Pentru mine e vinerea neagra dintr-o serie de alte motive:

- Ma doare pielea. Da, stiu, e ciudat, si da, stiu, e de la curent. Dar asta nu schimba faptul ca e aiurea rau; cu atat mai mult cu cat ma doare pielea pe gat si azi am esarfa cu iepuri.

- L-am visat toata noaptea pe Woody Allen. Si acum sunt angoasata. Scria intr-un carnetel galben cu stiloul si primea audiente. Si ghici cine se ocupa de audientele lui. Nu ma puteam gandi, cat era acolo, ca nu am vazut ultimul lui film si ca mi-e rusine.

- Este foarte vineri si imi este gresit de somn pentru ora asta. 3:13 PM si nu stiu daca sunt inca treaza.

- Am mancat ostropel. O mancare fada, fara sens, cred ca inventata intr-un moment de maxim plictis al unui om care s-a gandit sa asorteze acest plictis cu ceva de mancare.

- De prea multe zile nu mai e soare, ceea ce nu ma ajuta la moral sau la pofta de tarat din pat jos dimineata.

Da. Am putea spune cu succes ca vinerea e neagra. Dar trebuie sa ajungem si in capatul asta al spectrului de culori. Macar am manusi fara degete noi, ceea ce mai atenueaza putin din buf-ul facut de mintea mea pe scarile metaforice ale saptamanii asteia.Leave a Reply