Iar am visat ca dau teza la mate

Posted: December 5th, 2012 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La naiba! | Tags: , , , , , | No Comments »

Imparte-ma inapoi, inca nu ma pricep la matematica si nici nu ma straduiesc sa invat. Am mari probleme cu orice trece de doi, doua, a doua, al doilea. Nu stiu sa numar peste intotdeauna, infinit.

Imparte-ma si aduna-ma ca si cum as fi un abac care are intotdeauna dreptate. Poate daca as avea glasul altfel, as reusi sa am intotdeauna dreptate. Poate daca as purta 39 la picior as fi mai joviala. Poate daca nasul meu ar sta altfel pe fata mea care ar arata altfel, as purta mai mult rosu si as fi mai serioasa.

Dar sunt asa cum sunt si cand ma adun de fapt ma scad si am nasul mic si port 37 si glasul meu e uneori considerat a fi glas de copil. Asa ca nu e de mirare ca lucrurile stau cum stau.

Intind mana dupa mine in sacosa cu melancolii si nu ma gasesc.

Inclin sa cred ca e totusi bine si ca asta se intampla datorita faptului ca nu am reusit sa cant la pian cand eram mica.

Ah, ce nu-mi place cand se termina un an si se scurg zilele si se face geometria sufletelor si calculatorul se incinge de atata lucru si nu imi mai pasa nici pe ce ruta vin acasa, nici ce culoare am la unghii.

As vrea doar sa simtim ca ne-am eliberat. Sa gasesti ce-ti trebuie este intotdeauna o eliberareLeave a Reply