Doua revelatii pe scara rulanta

Posted: December 7th, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , , , , | No Comments »

Cine-ar crede ca ai timp de revelatii pe scara rulanta? Ei bine, eu am reusit performanta asta de dimineata, chiar daca nu bausem decat o cafea.

Si am descoperit asa:

1. Ieri am fost foarte stresata de cadourile de Craciun pe care trebuie sa le iau. Mai exact, de lipsa lor. Nu stiu ce, nu ma pot decide, nu imi dau seama daca merita sa imi vand un rinichi doar pentru a pune un zambet pe fata cuiva drag – de fapt, merita, insa mi-e frica de ace si de operatii. Am stat ieri si am colindat internetul, ignorand faptul ca principala cauza a concedierilor din luna decembrie este aceea ca oamenii stau online sa caute cadouri, m-am zgait la fel si fel de produse, am facut mii de calcule, am stresat multi oameni. Ca sa imi dau seama azi, cam pe la a 3-a treapta, ca de fapt problema mea este alta. Nu ma streseaza ideea de cadouri, cat ideea ca nu voi reusi sa ii multumesc pe ceilalti. Nu ma pot decide pentru ca nu vreau sa ii dezamagesc. De Craciun ca-n viata, nu? Dar da, asta e adevarul simplu. Nu stiu sa le arat celorlalti cat inseamna pentru mine. Nu stiu ce sa le daruiesc ca sa fie clar. Si de aici vin toate panicile.

 

2. A doua revelatie a venit pe la treapta a 7-a cand ascultam ceva Moby in casti si mi-a trecut prin cap cuvantul “electro”. Apoi m-am gandit la faptul ca in ultimul timp am devenit mai… nu stiu cum sa-i zic. Selectiva? Nu stiu daca e bine, dar hai. Mai selectiva cu modul in care imi petrece serile/noptile de weekend. Trebuie sa recunosc ca merg in Control – ma, dar nu imi place. Si pe treapta a 7-a de la scara rulanta de la Victoriei mi-am dat seama si de ce. Nu e neaparat vorba de muzica, ci de faptul ca in locurile de genul celui mai sus mentionat distractia pare ceva foarte serios, va jur. Ceva pretentios. Mi se pare ca oamenii petrec mai mult timp in casa, pregatindu-se pentru seara glorioasa de bumtzi bumtzi care ii asteapta. Mi se pare ca fetele sunt mai atente sa nu li se strice coafura sau sa nu li se intinda rujul decat sa se distreze. Mi se pare ca baietii nu mai stiu sa zambeasca. Nimeni nu mai danseaza salbatic si misto. Toti sunt prea seriosi pentru o seara de vineri. Si de-aia nu-mi place. Oare am devenenit eu batrana?

 

Cam asta e cu revelatiile de vineri dimineata pe scara rulanta de la Victoriei, cand ti-e somn si frig si te intrebi intr-un alt sertar al mintii cine a inventat excelul si de ce.Leave a Reply