Driving home for Christmas

Posted: December 23rd, 2012 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , , , | 4 Comments »

Ca sa vezi, nu s-a terminat lumea. Asta inseamna ca azi plec acasa, acasa la Craciunul meu, asa cum e el, in esenta, de ani si ani de zile.

Nu stiu cum, dar desi sunt un om destul de negativ, in preajma Craciunului vine cineva si ma stropeste cu praf de bunavointa si optimism. Imi iese matematica sufletului numai pe plus si reusesc sa vad numai lucrurile bune. Banuiesc ca e normal, insa asta nu face lucrurile mai putin placute.

Dintotdeauna mi s-a parut ca in perioada dintre Craciun si Revelion timpul sta in loc. De parca tot si toate au inghetat si noi ne miscam cu greu printre oameni, planuri, socoteli, rezolutii si altele. Cand eram mica, asta era visul meu uneori: sa ia lumea piua si sa fiu singurul om care mai traieste in prezent, sa trec printre oameni si sa intru in case in care unii beau ceaiul, altii fac patul si tot asa. M-as fi simtit cel mai in siguranta, daca timpul s-ar fi oprit. Si cred ca asta e aplicabil si azi.

Ma bucur ca nu s-a terminat lumea. In ne-timpul asta, ma voi gandi la cat de pe plus am iesit si cat de bine e in toate sensurile. O sa fie exact ca si cum s-ar fi oprit timpul.


4 Comments on “Driving home for Christmas”

 1. 1 Roxa said at 12:42 pm on December 23rd, 2012:

  Mişto zis. :) Orice-aş face, nici io nu pot fi deprimată (total) de Crăciun. Partea tristă-i că io încă n-am plecat, fuck my life. :)))

 2. 2 sunkissed said at 9:00 pm on December 23rd, 2012:

  Ei, lasa ca drumul e uneori mai scurt decat pare :)

 3. 3 Roxx said at 7:55 pm on December 24th, 2012:

  Craciun fericit !:*

 4. 4 sunkissed said at 9:23 pm on December 24th, 2012:

  Multumesc! Si tie :)


Leave a Reply