Povestea unui an grozav

Posted: December 28th, 2012 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, Eu cu mine | Tags: , , , , , , , | 5 Comments »

Imi aduc foarte clar aminte cu ce sentimente asteptam sa vina 2012.

Anul trecut pe vremea asta eram ca un arici si aveam impresia ca 2011 nu se mai termina. 2011 a fost un an… ciudat. Prost si totusi bun. Am pierdut chestii din vina mea, am castigat ce nu credeam ca o sa mai castig vreodata, am tinut in brate ce nu credeam sa mai tin vreodata si am lasat sa plece ce nu credeam ca o sa poata pleca vreodata. Am schimbat 3 joburi si 2 locuinte. Am avut in unele clipe asa putini bani ca nu stiam cum sa ii mai impart. In septembrie am avut un soi de preview sau spoiler la 2012 si am inceput ceva tare frumos si unic si… nu stiu, potrivit. Fara el, nu cred ca cele 3 luni ce au urmat puteau sa treaca asa de lin. De Craciun m-am dus trista acasa stiind ca pe 26, ca niciodata, o sa plec – nu puteam sa imi iau concediu pentru ca eram in preaviz. Revelionul l-am aranjat pe ultima suta de metri. Si…

Si, undeva acolo pe strada Ocolului, la 12 trecute fix, s-a intamplat asa un soi de magie si BOOM. Totul a mers cum trebuie si mai mult decat atat. Anul asta am invatat o groaza, am calatorit o groaza, am avut parte de revelatii misto, le-am sters pe cele negre cu buretele, am gasit za job si tot asa. Sigur ca am pierdut unele lucruri, unele fiinte, unele tipuri de incredere in oameni si o gramada de neuroni. Insa cred ca e nevoie de pierderi ca sa existe un echilibru undeva. Daca nu s-ar fi petrecut lucruri triste, nu cred ca puteam sa mai apreciez totul asa cum o fac acum.

Urmeaza sa plec la Revelion si zau daca ma mai gandesc ce si cum o sa fie 2013. Cred ca una din cele mai importante lectii pentru mine, desi una foarte simpla, este ca lucrurile se intampla si fara sa le impingi de la spate. O sa imi rezerv energia pentru cele ce simt eu ca merita un imbold, dar in rest… all is good.

Scrierea asta e cam stoarsa, recunosc. Insa observ ca nu pot scrie despre ce mi se intampla mie concret fara sa iau o dusca buna de realism. Scriu corect, liniar, asa cum e. De-asta nu prea scriu despre mine la modul concret. Mi se pare prea… obisnuit.


5 Comments on “Povestea unui an grozav”

 1. 1 Ruxx said at 2:04 am on December 30th, 2012:

  Imi poti recomanda te rog o carte buna?:)

 2. 2 sunkissed said at 7:21 am on December 30th, 2012:

  Viata lui Pi, ca tot am vazut ieri filmul. Sau Pestera lui Saramango. Bufnita Oarba de Sadegh Hedayat. Sau, daca vrei sa razi si sa te simti bine, Ghidul Autostopistului Galactic sau orice a scris Terry Pratchett

 3. 3 Armand said at 12:56 pm on January 1st, 2013:

  Unde ai calatorit mai asa mult in 2012 ?? Recomanda-mi si mie niste locuri :))

  La Multi Ani, binenteles, pentru proaspatul 2013 in care deja ne gasim :)

  Cu stima,
  Armand

 4. 4 Sunkissed said at 1:42 pm on January 1st, 2013:

  Pai am fost in Roma, Nettuno, Lisabona, cascais si guincho, plus mare-munte la noi de câteva ori. Acum sunt in Serbia. La mulți ani :)

 5. 5 sunkissed said at 1:04 pm on January 5th, 2013:

  Ups, am uitat tocmai de Tivoli! Trebuie sa mergi la Tivoli, ca tot voiai recomandari.


Leave a Reply