Si totul a ramas la fel

Posted: March 7th, 2013 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , | 4 Comments »

In primavara asta, totul a ramas la fel ca iarna.

Sa ma explic: trec printr-o mica depresie intalnita des la oamenii de varsta mea, care au pus pret pe alte lucruri in viata si mai putin pe aspectul pecuniar. Din diverse motive, m-am trezit in niste imposibilitati financiare foarte frustrante. Si ma enervez, pentru ca aseara, dupa doua ore de sala in care sa zicem ca m-am relaxat (dar mai rau m-am enervat, de fapt, ca si sala costa & mi-ar mai fi trebuit cateva ore ca sa scap de energia cu minus), am stat in pat si am visat cu ochii deschisi la cate tari si orase as vrea sa vizitez.

Cu mana pe buzunarul momentan gol, va jur, sunt multe. Multe rau. Atat de multe ca ma enervez ca nu am mentalitate de redneck care isi idolatrizeaza tara lui si atat. Atat de multe ca ma dor picioarele numai cand ma gandesc la plimbari. Si chestiunea sta cam asa: as putea spune, ca in vremurile bune (adica studentie, de exemplu) “lasa bai, amanam acum, nu e momentul, o sa treaca si asta etc”.

Numai ca exista o varsta critica pentru fiecare dintre noi cand sa amani ceva e ca o boala. Te ia cu greata, ameteli, transpiratie, ura, ciuda si tot ce vrei. Si daca e sa fim sinceri, cat sa mai amani? Un corp ai si ala oboseste chiar si din cauza amanatului. Toate chestiile pe care nu le faci ajung sa te apese si sa nu te mai lase sa dormi.

In fine. O sa ma opresc aici, pentru ca trebuie sa dau scroll in Google Maps pentru cateva ore. Concluzia nu exista, e doar un moment, o sa treaca, se mai intampla. Cred.


4 Comments on “Si totul a ramas la fel”

 1. 1 Lucian said at 7:21 pm on March 10th, 2013:

  Lista de ‘tari si orase’…? :)

 2. 2 sunkissed said at 10:00 pm on March 10th, 2013:

  Oh, rascolesti rana :))

  Avem asa: America de Sud, India, Alaska, Genova, Napoli, de fapt toata Italia, Coasta de Azur, Sidney, New York, Londra, Berlin, Freiburg, Islanda, Danemarca, Olanda toata, Dublin, Scotia toata, Praga, Melk, Venetia iar… si mai sunt, dar ma ia cu palpitatii iar.

 3. 3 Lucian said at 10:15 pm on March 10th, 2013:

  Mda, nu e rau, aproape continente intregi – inclusiv mult adventure tourism (Napoli, de pilda) :>
  Dar: zau, cum era sa ai undeva online un wish list si prietenii sa-ti faca propuneri / oferte ?

  *** si, chiar acum, in timp ce scriam, mi-am dat seama ca asta (travel wish list) ar fi o buna idee de site distinct :)

 4. 4 sunkissed said at 10:23 pm on March 10th, 2013:

  Era minunat! Cred ca e o idee minunata de site :D Eu sigur mi-as face cont.


Leave a Reply