Tonight

Posted: March 22nd, 2013 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , , | 4 Comments »

Sunt unele seri in care nu-ti ajunge buretele imaginar sa stergi toata saptamana traita. Si asta spune multe, pentru ca un burete imaginar poate fi cat vrei tu de mare. Sigur, nici saptamana asta nu s-a lasat mai prejos, in ceea ce ma priveste. Cu exceptia unor momente de acalmie, in general, in capul meu s-au petrecut cam 3 vifore de intensitate medie si m-a tras curentul.

De obicei, cand se intampla asta, am asteptari foarte mari de la seara de vineri. Biata de ea, o incarc cu o groaza de vise, planuri, doleante. Cum ar fi sa ma plimb cu un balon cu aer cald. Sau sa ma intalnesc cu un unicorn. Sau sa ajung la Disneyland. Sau, mai bine, sa ajunga Disneyland la mine in living. Sa am un living destul de mare incat sa incapa Disneyland in el. Sa nu mai visez ca ma duc in Paris si ca m-a prins noaptea fara sa fac poze, ci chiar sa ma duc, nu conteaza daca e noapte sau am sau nu aparat foto.

De regula ma multumesc cu niste sala, niste junk food, o carte buna (nu mai termin o data 1Q84 si asta ma bucura) niste beri si niste oameni dragi. De regula imi e de ajuns. De regula. Sunt insa seri de vineri in care trebuie sa se intample ceva magic. Ceva imposibil. Ceva atat de fantastic, incat s-ar putea scrie o poveste minunata pe seama acestui fapt.

Insa nu prea poti sa faci magie cu mana ta. Adica, eu nu cred ca e magie daca ti-o faci singur. Asa ca nu-mi ramane decat sa astept. Serios, chiar astept ceva magnific, de magnitudinea aparitiei lui Merlin in metroul care ma duce acasa.

 


4 Comments on “Tonight”

 1. 1 Stefan said at 10:48 pm on March 25th, 2013:

  Din cate am inteles eu de prin anumite carti, faptul ca faci o recapitulare a ce ai facut in ziua, saptamana respectiva stimuleaza memoria.
  Cu cat esti mai atent la detali cu atat iti dezvolti mai mult memoria.
  Tu ce parere ai, oare am dreptate?

 2. 2 sunkissed said at 3:04 pm on April 3rd, 2013:

  Asa o fi; dar cine vrea sa tina minte chiar tot? :)

 3. 3 frmshk said at 10:55 pm on April 7th, 2013:

  să te plimbi cu un balon cald e… aproape la îndemână. se organizează în România cel puțin două festivaluri de gen, deci… poți, doar să vrei. plus că, pe la București se mai fac și zboruri de agrement…

  despre cum e… trebuie să zbori ca să vezi. merită, îți spun sincer. eu, o îndrăgostită de zborul cu balonul cu aer cald. în România. :)

 4. 4 sunkissed said at 12:45 am on April 12th, 2013:

  Stiu ca se fac zboruri de agrement, insa eu am gasit doar la preturi mult prea mari. Daca ai vreun pont despre unde pot sa ma duc pentru un pret mai decent, shoot :)


Leave a Reply