A sunkissed world

16 Apr, 2013

Spaima de final de aprilie

Posted by: sunkissed In: La naiba!

O stiti? E spaima aia care te cuprinde cand iti dai seama ca nu te mai afli de mult la inceputul anului. Pentru unii dintre noi, mai putin norocosi, e spaima ce apare cand iti dai seama ca e momentul sa iti depui toate declaratiile fiscale posibile si imposibile. Pentru altii e doar spaima ca nu au apucat sa-si etaleze toata garderoba de iarna, sau ca nu au dat inca jos kilogramele puse de Craciun.

E insa in mod cert spaima de a realiza ca a trecut atata timp dintr-un an in care ti-ai propus, in secret sau explicit, sa schimbi lumea. Inca nu te-ai apucat nici macar de plan si uite ca suntem la jumatatea primaverii. E frica de a realiza ca sunt sanse mari ca si anul asta sa procrastinezi, teama de a te accepta inca o data asa cum esti.

E frica de a nu ramane iar pe dinafara, teama de a nu avea vacanta de vara perfecta pe care nici  macar nu ti-ai planificat-o, sunt palmele transpirate in fata faptului ca uite, te inradacinezi si incepi sa devii, te definitivezi, te statornicesti in a fi asa si nu altfel, in a fi tu si nimeni altcineva.

E spaima de a te trezi ca e iarna iar si de a privi inapoi si de a-ti da seama ca teama de final de aprilie a fost intrucatva nejustificata pentru ca nu ai cum sa prevezi nici un milifragment din cat de grozav o sa fie si o sa fii, de fapt.

Share this: Twitter | Facebook

2 Responses to "Spaima de final de aprilie"

1 | Roxx

April 18th, 2013 at 7:10 pm

Avatar

E atat de bun postul asta!Tocmai azi dimineata am realizat ca suntem la jumatatea lunii aprilie, si sincera sa fiu nu am realizat mai nimic din toate lucrurile propuse in primavara asta atat de mult asteptata.Inca o primavara in care ne complacem si nu facem suficiente sfortari sa iesim din rutina asta care ne domina.De asta te citesc!Mereu ma regasesc :))Bafta la tot!

2 | sunkissed

April 22nd, 2013 at 2:56 pm

Avatar

:) Multumesc!

Hai ca razbim noi, acus vine vara si uitam de toate.

Comment Form

Facebook LastFM StumbleUpon Twitter

Arhiva

April 2013
M T W T F S S
« Mar   May »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki