Spaima de final de aprilie

Posted: April 16th, 2013 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , , , , | 2 Comments »

O stiti? E spaima aia care te cuprinde cand iti dai seama ca nu te mai afli de mult la inceputul anului. Pentru unii dintre noi, mai putin norocosi, e spaima ce apare cand iti dai seama ca e momentul sa iti depui toate declaratiile fiscale posibile si imposibile. Pentru altii e doar spaima ca nu au apucat sa-si etaleze toata garderoba de iarna, sau ca nu au dat inca jos kilogramele puse de Craciun.

E insa in mod cert spaima de a realiza ca a trecut atata timp dintr-un an in care ti-ai propus, in secret sau explicit, sa schimbi lumea. Inca nu te-ai apucat nici macar de plan si uite ca suntem la jumatatea primaverii. E frica de a realiza ca sunt sanse mari ca si anul asta sa procrastinezi, teama de a te accepta inca o data asa cum esti.

E frica de a nu ramane iar pe dinafara, teama de a nu avea vacanta de vara perfecta pe care nici  macar nu ti-ai planificat-o, sunt palmele transpirate in fata faptului ca uite, te inradacinezi si incepi sa devii, te definitivezi, te statornicesti in a fi asa si nu altfel, in a fi tu si nimeni altcineva.

E spaima de a te trezi ca e iarna iar si de a privi inapoi si de a-ti da seama ca teama de final de aprilie a fost intrucatva nejustificata pentru ca nu ai cum sa prevezi nici un milifragment din cat de grozav o sa fie si o sa fii, de fapt.


2 Comments on “Spaima de final de aprilie”

  1. 1 Roxx said at 7:10 pm on April 18th, 2013:

    E atat de bun postul asta!Tocmai azi dimineata am realizat ca suntem la jumatatea lunii aprilie, si sincera sa fiu nu am realizat mai nimic din toate lucrurile propuse in primavara asta atat de mult asteptata.Inca o primavara in care ne complacem si nu facem suficiente sfortari sa iesim din rutina asta care ne domina.De asta te citesc!Mereu ma regasesc :))Bafta la tot!

  2. 2 sunkissed said at 2:56 pm on April 22nd, 2013:

    :) Multumesc!

    Hai ca razbim noi, acus vine vara si uitam de toate.


Leave a Reply