Cand simti ca pierzi

Posted: April 22nd, 2013 | Author: | Filed under: Eu cu mine, La naiba! | Tags: , , , , , | 4 Comments »

Ma incearca uneori o senzatie apasatoare ca o ploaie de toamna cum ca am pierdut ceva.

Din nefericire pentru mine si economia timpului meu, nu simt ca am pierdut ceva concret. Cum ar fi chei sau vreun biletel sau niste bani; nici macar la primul nivel al chestiilor metafizice nu stau prea bine, fiindca nu e vorba de simtul umorului sau cheful de viata sau dorinta de a invata.

Pur si simplu… nu stiu ce e, dar simt ca sunt  mai usoara – si nu intr-un sens neaparat mai bun. Nici mai rau, totusi. Nu stiu, este realmente ciudat si este foarte posibil sa mi se para doar. Se stie ca aprilie are mereu chef de glume, chiar daca anul asta spiritul sau ghidus si-a facut mai greu aparitia.

Cert e ca sunt asa de derutata, incat nici nu stiu daca sa incep sa caut sau sa inlocuiesc ceea ce, aparent, am  pierdut. Si cumva, desi premisele sunt cu totul si cu totul altele, ma simt pe un permanent loc 2 sau 3, poate chiar 4, in orice caz, departe de cel cu care ma simt cel mai bine.

Asa ca ce sa facem? Stam si asteptam. Poate ca am pierdut cu totii ceva si undeva chestia asta inseamna un echilibru. Poate ca doar mi se pare fiindca e luni si nu am baut decat doua cafele. Sau poate, doar poate, e de la vantul asta de aprilie care ma dezechilibreaza uneori atat de tare, ca pana nici tenisii mei credinciosi nu mai fac fata.


4 Comments on “Cand simti ca pierzi”

 1. 1 Rox said at 11:17 pm on April 23rd, 2013:

  Azi am facut 18 ani. As avea nevoie de un sfat pe principul caruia sa imi incep acesta noua etapa a vietii,si ti-as aprecia amabilitatea daca ai accepta sa iti exprimi si tu unul(sau mai multe indemnuri..sa zic asa), sau pur si simplu ceva care sa ma motiveze pe viitor. :)

 2. 2 sunkissed said at 1:07 am on April 24th, 2013:

  Pai la multi ani. Si ce faci pe bloguri la varsta asta? La varsta asta viata trebuie gustata. Si sa-ti spun un secret: la fel stau lucrurile si la 19, si la 23, si la 27 de ani – nu ai de ales decat sa experimentezi tot ce ti se ofera si un pic in plus :) Cam asta pot sa iti spun. In rest, sunt dezastruoasa la a da sfaturi. Cel mult pot sa de-motivez :)

 3. 3 Rox said at 11:47 am on April 24th, 2013:

  Merci mult !:*

 4. 4 Raduc said at 12:38 am on April 29th, 2013:

  Rox, sfatul meu e sa nu te grabesti, pentru ca poate iesi o nebunie ,sunt persoane care sa casatoresc si la 30 de ani deci nu trebuie sa traiesti cu impresia ca scap trenul din fata ochilor daca nu fac asta…
  Insa chiar sunt anumite faze care trebuie traite pana la o varsta, altfel risti sa nu ai experienta si sa fi deziorentata…


Leave a Reply