I am secretly in love with everyone

Posted: May 13th, 2013 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , | No Comments »

Oamenii din jur isi schimba topicurile conversationale cu viteza cu care altii isi shimba sosetele. E simplu sa pari antisocial daca nu esti atent pret de numai cateva secunde. Ii asculti vorbind si te intrebi: unde sunt toate celelalte preocupari pe care credeai ca o sa le ai vesnic si de ce miroase luna mai a atata ploaie?

Am inceput sa vreau lucruri care ma speriau inainte. Culmea e ca si acum ma sperie putin, numai ca acum le vreau. Ma simt aproape in fiecare zi ca atunci cand te afli la intrarea de la parcul de distractii. Speriat, si totusi abia astepti sa vezi ce e inauntru. Palmele iti transpira cand te urci in roller coaster si parca te-ai da jos, dar e deja prea tarziu. N-am ajuns insa pana acolo, sunt doar la poarta, mai am ceva pasi.

In rest imi petrec timpul imaginandu-mi ca toti oamenii pe care ii cunosc sunt frumosi si calzi si buni. Imi imaginez ca as avea ce sa vorbesc cu fiecare, ca ne-am intelege, ca am fi cei mai buni prieteni, ca ne-ar prinde noaptea depanand cate in luna si in stele.

Si asa trec unele zile; as zice ca e o preocupare mai buna decat altele. Cum ar fi panditul de fire albe si de necazuri, ingrijorari cu privire la anotimpul ploios si smiorcaieli mai mult sau mai putin justificate cum ca viata e grea si totul e nasol.Leave a Reply