Linistea de dinainte de furtuna

Posted: June 7th, 2013 | Author: | Filed under: Eu cu mine, If only | Tags: , , , , | No Comments »

Sunt zile in care nu iti vezi capul de treaba. Sunt zile cand nu mai stii de unde sa te apuci, dar stii sigur ca vei sfarsi epuizat undeva, fara sa mai vrei sa te mai intalnesti cu tine in starea aceea niciodata.

Apoi sunt zile cand momentele astea de sfarseala si, culmea, de plictis in fata lucrurilor ce trebuie facute te ajung din urma in cel mai brutal mod posibil. Si iei decizii si te tii de ele, desi iti tremura mainile uneori, pentru ca na, sindromul Stockholm este un nesimtit si il poti experimenta fara sa iti dai seama cu adevarat. Te intrebi daca e bine ce ai decis si faptul ca nu poti sa pui in aplicare de acum este foarte enervant.

Linistea de dinainte de astfel de furtuni planificate este altfel decat linistea clasica. Este una artificiala si aparenta. Cei ce stiu cum e vremea stiu la ce sa se astepte. Isi dosesc umbrela in rucsac si isi vad, aparent linistiti, de treaba. Au mereu pelerina pe sub haine si stiu ca in curand, chiar foarte curand, o sa inceapa sa ploua.

Insa totul merita facut daca stii ca te va intampina linistea de dupa furtuna. Calmul de dupa ruperea de nori, cand soarele rasare si tu uiti de agitatie si de zilele in care nu mai stiai de unde sa te apuci, uiti de gramezile de neliniste si zambesti, fericit. Pana data viitoare.Leave a Reply