Mark all as read

Posted: June 10th, 2013 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor | Tags: , , , | No Comments »

Se inchide Google Reader, cica. Se incheie un capitol destul de important pentru mine, simt eu asa. Nu am gasit niciun alt reader care sa ma multumeasca, niciunul destul de simplu care sa il inlocuiasca pe mult-iubitul Google Reader (care la randul lui a inlocuit mult-iubitul Bloglines). Nu am rabdare si nici chef sa mai caut sau sa incerc minuni cu poze si video si pisici. Nu. Viata ar trebui sa fie simpla; si cititul de bloguri la fel. Poate si scrisul de bloguri? De-aia cred ca inca mai scriu.

In fine. Ideea nu este ca nu se mai poate folosi Google Reader. Ideea este ca mi-este lene sa ma adaptez. Nu stiu daca e un lucru rau sa iti cauti confortul chiar daca asta inseamna ca nu mai esti asa de deschis la nou. Traim intr-o lume in care nu auzi decat ca trebuie sa sari in gol, sa te apuci de orice oportunitate, sa iti asumi riscuri, sa incerci ceva nou, sa nu mori fara sa fi incercat 1001 de lucruri de pe lista cuiva care s-a gandit sa o publice anonim pe internet, sa experimentezi, sa incerci ceva nou in fiecare zi!!!!!1111one

Si poate ca sunt anacronica, insa zau daca am chef. Sunt zile in care nu vreau decat sa ma bucur de o anumita rutina in universul meu. In care nu vreau sa ma obosesc altfel decat storcandu-mi conexiunile neuronale in feluri in care stiu deja sa o fac, tocind ganduri pe care le tot tocesc cam din adolescenta. Sunt zile in care odihna este mai presus de orice pentru mine, in care linistea si impacarea cantaresc o groaza si nu am chef sa ma arunc in gol doar pentru ca e misto si pentru ca trebuie, ca viata e scurta si trebuie sa iti tocesti toti pantofii pe carari care poate nu-ti plac, dar pe care trebuie sa le bati, ca deh, sunt noi, sunt altfel, hai sa incercam!

 

 Leave a Reply