A sunkissed world

10 Jun, 2013

Mark all as read

Posted by: sunkissed In: Despre natura lucrurilor

Se inchide Google Reader, cica. Se incheie un capitol destul de important pentru mine, simt eu asa. Nu am gasit niciun alt reader care sa ma multumeasca, niciunul destul de simplu care sa il inlocuiasca pe mult-iubitul Google Reader (care la randul lui a inlocuit mult-iubitul Bloglines). Nu am rabdare si nici chef sa mai caut sau sa incerc minuni cu poze si video si pisici. Nu. Viata ar trebui sa fie simpla; si cititul de bloguri la fel. Poate si scrisul de bloguri? De-aia cred ca inca mai scriu.

In fine. Ideea nu este ca nu se mai poate folosi Google Reader. Ideea este ca mi-este lene sa ma adaptez. Nu stiu daca e un lucru rau sa iti cauti confortul chiar daca asta inseamna ca nu mai esti asa de deschis la nou. Traim intr-o lume in care nu auzi decat ca trebuie sa sari in gol, sa te apuci de orice oportunitate, sa iti asumi riscuri, sa incerci ceva nou, sa nu mori fara sa fi incercat 1001 de lucruri de pe lista cuiva care s-a gandit sa o publice anonim pe internet, sa experimentezi, sa incerci ceva nou in fiecare zi!!!!!1111one

Si poate ca sunt anacronica, insa zau daca am chef. Sunt zile in care nu vreau decat sa ma bucur de o anumita rutina in universul meu. In care nu vreau sa ma obosesc altfel decat storcandu-mi conexiunile neuronale in feluri in care stiu deja sa o fac, tocind ganduri pe care le tot tocesc cam din adolescenta. Sunt zile in care odihna este mai presus de orice pentru mine, in care linistea si impacarea cantaresc o groaza si nu am chef sa ma arunc in gol doar pentru ca e misto si pentru ca trebuie, ca viata e scurta si trebuie sa iti tocesti toti pantofii pe carari care poate nu-ti plac, dar pe care trebuie sa le bati, ca deh, sunt noi, sunt altfel, hai sa incercam!

 

 

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Mark all as read"

Comment Form

Facebook LastFM StumbleUpon Twitter

Arhiva

June 2013
M T W T F S S
« May   Jul »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki