Dimineti in care tu stii ceva

Posted: June 17th, 2013 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , , , , , | No Comments »

Sunt dimineti in care pare ca universul conspira impotriva ta. Dar tu nu stii inca asta. Pleci de acasa imbracat in alb, cu parul perfect si cu multe planuri ca sa ajungi la destinatie cu pete de noroi pe bluza, parul ravasit de vant si planurile facute vraiste. E ca si cum esti personajul principal al unui sitcom a carui banda de ras numai tu nu o auzi.

Ei, dar mai sunt dimineti in care timpul isi ia revansa. Dimineti in care te trezesti si stii ca tu ai scris scenariul pentru azi. Zile in care tu esti cel care stie cum o sa mearga treaba si ceilalti habar nu au. Ai zice ca ar trebui sa te simti bine, nu? Sa fie un moment in care sa stii exact cum  o sa mearga lucrurile si sa zambesti – nu asta ti-ai dorit cand erai stropit cu noroi in alte dimineti? Atunci de ce ti-e greu si zambesti a paguba?

Zau ca uneori nici eu nu-mi mai inteleg specia.

Cred insa ca cea mai sigura reteta pentru succes – indiferent ce intelegi prin succes – este sa nu te mai gandesti la cine scrie scenariul si de ce si doar sa enjoy the show. S-ar putea sa fie mult, dar mult mai bine.Leave a Reply