A sunkissed world

04 Jul, 2013

Hop top in iulie

Posted by: sunkissed In: Despre natura lucrurilor|Eu cu mine

Ma tot gandesc ca scopul acestui blog nu mai este de mult acela de la care am pornit. Atunci, adica hat in 2006, voiam sa scriu ce mi se intampla in toate lumile mele. Ar fi trebuit sa imi dau seama ca, in curand, o sa incep sa scriu despre ce ar putea sa mi se intample, ce imi imaginez ca ar putea sa fie si mai ales ce a fost sau ar fi putut sa fi fost altfel.

Iar in ultimele luni, blogul asta a ajuns sa inregistreze trecerea timpului cu o precizie deloc de invidiat. Ma apuca spaima cand vad zile in care nu am scris nimic, pentru ca am senzatia ca nici nu am facut nimic. Daca nu exista cronici care sa inregistreze istoria, oare ea chiar s-a inamplat? (aici Silvia incearca sa faca glumite pentru a mai detensiona atmosfera din mintea ei).

Dar sigur ca se intampla lucruri in zilele in care nu scriu. Uneori se intampla chiar lucruri deosebit de importante, si poate ca de asta nu mai scriu. Ma straduiesc, de vreo cateva luni, sa imi gasesc un loc in scena asta dubioasa a carierei – la inceput m-am straduit sa imi gasesc un loc in care sa ma asez pentru mult timp, dar cred ca avand in vedere domeniul si felul meu de a fi, e ok sa spun “pentru moment”. Si prin “loc” nu ma refer la o firma sau un angajator.

Si asta mi-a mancat tot timpul si tot spiritul creativ, intr-atat incat am devenit cumva cataleptica sufleteste, insa foarte productiva altfel.

Fireste ca nu imi fac griji. Lucrurile se aseaza. Furtunile se sting. Oriunde si oricum fac asta, imi beau cafeaua de dimineata. Si plec la mare, deci nu are cum sa fie decat bine.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Hop top in iulie"

Comment Form

Facebook LastFM StumbleUpon Twitter

Arhiva

July 2013
M T W T F S S
« Jun   Aug »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki