Aventuri de vara

Posted: July 15th, 2013 | Author: | Filed under: Despre natura lucrurilor, La naiba! | Tags: , , , , , | 3 Comments »

Intrati in jumatatea anului, oamenii o iau razna. Spaima ca nu cumva sa ramana o sanda netocita, un cocktail nebaut, o poza nefacuta si impartasita, o crema de plaja neterminata, un bilet de avion neconsumat, o aventura nepovestita si un drum neincercat, mintile se incing, se aglomereaza toate avioanele, autobuzele, carutele, bicicletele si trotinetele – fiecare cu ce are – si hai, hop-top in aventura verii. Tot cat sa nu poti sa nu zici ca ai trait degeaba.

Mult prea tarziu, la racoarea naturala a lunii octombrie sau sub ploaia rece de noiembrie, ne vom fi dat seama ca altele ne erau aventurile si povestile, ca genericul nu s-a scris si ca nici macar nu am bagat de seama cand ne-a depasit cate un Lucru Cu Adevarat Maret pe autostrada.

Si ce e mai ciudat e ca facem asta in aproape fiecare an. All inclusive la dorinte, vise, planuri, sa nu ramana ceva netestat. Si cascam bine ochii fara sa vedem ca avem ochelari de cal. Ni se trage de la caldura, va spun!

Stati putin pe marginea drumului si tineti bine de mana oamenii cu care va insotiti in aventuri de o vara. O sa va doriti sa ii aveti aproape si in ploaia rece de noiembrie care, uite, e parca dupa colt. Bau.


3 Comments on “Aventuri de vara”

  1. 1 alina said at 9:12 am on July 20th, 2013:

    asa e, sa profitam de vremea de afara, de distractia de acum ca este o vara frumoasa!

  2. 2 Radulescu said at 1:55 am on July 23rd, 2013:

    Cam rece vara asta, parca mie dor de zilele de canicula de alta data.

  3. 3 sunkissed said at 3:06 pm on July 25th, 2013:

    :-) nu prea inteleserati, ah?


Leave a Reply