A sunkissed world

24 Oct, 2013

Meh-ul de octombrie

Posted by: sunkissed In: Despre natura lucrurilor

Și a venit acea perioadă Meh. Perioada în care nicio cafea nu e destul de bună și niciun plan nu e suficient de bine construit. Perioada în care nemulțumirile își fac loc, parșive, acolo unde până nu demult te ardea puternic soarele de august pe o plajă care era a ta.

Perioada aia din octombrie când frunzele cad ca limbile unui ceas și-ți amintesc că nu ai început încă proiectul ăla mișto. Că n-ai făcut încă ordine în debara. Că ar trebui să mai cugeți puțin asupra unor planuri. Că ar trebui să îți mai calci și tu cămășile.

Perioada asta din octombrie este ca un profesor cicălitor, la ora căruia te uiți, exasperat, spre ceasul ce pare că ți-e împotrivă, sperând să vină pauza mai repede. Și când colo, ce să vezi, o să te rețină încă puțin când crezi că s-a terminat, să-ți aducă aminte că mai trebuie să iți cureți și tu încălțămintea aia și să îți plătești asigurarea la mașină.

*În altă ordine de idei, m-am reapucat de alergat. Sentimentul pe care îl am când mă uit la ceas, așteptând să îmi completez cele 30 de minute la care mă oblig înainte de antrenamentele de forță, este similar celui de mai sus, de când eram la școală. Nu-mi place să alerg. Dar o fac. Încerc să văd, pe pielea mea, dacă reușesc să mă conving că-mi place, la un moment dat. Și atunci să disec sentimentul, să văd cât e real și cât e sindrom Stockholm.*

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "Meh-ul de octombrie"

Comment Form

Facebook LastFM StumbleUpon Twitter

Arhiva

October 2013
M T W T F S S
« Sep   Nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki