A sunkissed world

31 Dec, 2013

2013, 2014… sunt doar niște cifre, oricum

Posted by: sunkissed In: Eu cu mine

În 2013 m-am lămurit cu privire la o chestie: nu sunt singură.

Probabil că pentru unii asta nu e de lămurit. E de la sine înțeles că nu trăim în izolare, iar dacă e să gândim la rece, viața pentru mine a fost chiar darnică, mai cu seamă la aspectul familie, prieteni, oameni buni alături de mine.

Cu atât mai mult nu știu să-mi explic recenta revelație. Cred că e ea se datorează mai mult unei acceptări a stării de fapt și mai cu seamă a aceptării de către mine a faptului că vreau și pot și fac, la rândul meu, multe pentru oamenii pe care îi iubesc.

E o revelație simplă tare, chiar de râs pentru unii, dar e a mea și, anul ăsta cel puțin, e una din cele mai puternice. M-a însoțit prin toate ghinioanele mici și agasante de care am avut parte, prin toate schimbările pe care am avut curajul să le fac, prin toate drumurile mele prin orașe care m-au fascinat, prin toate chestiile făcute pentru prima oară și care au ieșit bine – de la o banală plăcintă cu mere la un drum la mare, de la schimbări în rutina zilnică până la joburi noi. A fost cu mine prin toate poveștile noi pe care am acum să le spun, prin toate conversațiile cu oamenii mei dragi care s-ar mai fi putut petrece de 100 de ori înainte și tot ar fi fost fascinante. Prin toate concertele, toate răsfățurile, toate plimbările astea prin viața de adult. A fost mereu acolo cu mine: nu sunt singură. Sunt iubită, sunt primită, sunt acceptată, sunt a lor și a mea în egală măsură și nu e o competiție.

Totuși, eu simt așa că e mare chestie treaba asta. Da. Restul sunt doar cifre și statistici și lucruri pe care o să le uităm.

Share this: Twitter | Facebook

No Responses to "2013, 2014… sunt doar niște cifre, oricum"

Comment Form

Facebook LastFM StumbleUpon Twitter

Arhiva

December 2013
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

About

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead." Bukowski

Silvia's books

American Gods
The Graveyard Book
Dance Dance Dance
Kafka on the Shore
Foundation
Prelude to Foundation
Lolita
One Hundred Years of Solitude
Slaughterhouse-Five
The Catcher in the Rye
The Blind Owl
Steppenwolf
Demian/Siddharta/Der Steppenwolf
The Glass Bead Game
Demian
Peter Camenzind
The Fairy Tales of Hermann Hesse
Gertrude
Knulp
Rosshalde


Silvia's favorite books »

Take a lookKokoro by Natsume Sōseki