2013, 2014… sunt doar niște cifre, oricum

Posted: December 31st, 2013 | Author: | Filed under: Eu cu mine | Tags: , , , | No Comments »

În 2013 m-am lămurit cu privire la o chestie: nu sunt singură.

Probabil că pentru unii asta nu e de lămurit. E de la sine înțeles că nu trăim în izolare, iar dacă e să gândim la rece, viața pentru mine a fost chiar darnică, mai cu seamă la aspectul familie, prieteni, oameni buni alături de mine.

Cu atât mai mult nu știu să-mi explic recenta revelație. Cred că e ea se datorează mai mult unei acceptări a stării de fapt și mai cu seamă a aceptării de către mine a faptului că vreau și pot și fac, la rândul meu, multe pentru oamenii pe care îi iubesc.

E o revelație simplă tare, chiar de râs pentru unii, dar e a mea și, anul ăsta cel puțin, e una din cele mai puternice. M-a însoțit prin toate ghinioanele mici și agasante de care am avut parte, prin toate schimbările pe care am avut curajul să le fac, prin toate drumurile mele prin orașe care m-au fascinat, prin toate chestiile făcute pentru prima oară și care au ieșit bine – de la o banală plăcintă cu mere la un drum la mare, de la schimbări în rutina zilnică până la joburi noi. A fost cu mine prin toate poveștile noi pe care am acum să le spun, prin toate conversațiile cu oamenii mei dragi care s-ar mai fi putut petrece de 100 de ori înainte și tot ar fi fost fascinante. Prin toate concertele, toate răsfățurile, toate plimbările astea prin viața de adult. A fost mereu acolo cu mine: nu sunt singură. Sunt iubită, sunt primită, sunt acceptată, sunt a lor și a mea în egală măsură și nu e o competiție.

Totuși, eu simt așa că e mare chestie treaba asta. Da. Restul sunt doar cifre și statistici și lucruri pe care o să le uităm.Leave a Reply