Și mai am o lună

Posted: July 2nd, 2015 | Author: | Filed under: Gânduri în corabie | Tags: | 4 Comments »

Număr cu sfințenie zilele până la plecarea mea în Scoția de parcă aș putea găsi o cale prin care să le fac să pară mai puține. Dar ca într-un film sci-fi, ele par că se lungesc din ce în ce, spre marea mea disperare.

Nu știu de ce am așa nevoie de o evadare. Să fie pentru că obosesc mai repede, din cauza tiroidei? Să fie pentru că sunt epuizată de la muncă? Să fie pentru că mai am o lună și 4 zile până când împlinesc 30 de ani și vârsta asta mă obosește a priori? Să fie pentru că am lansat cartea  și mi se pare uneori că am făcut fie prea mult, fie prea puțin? Să fie toate astea îngrămădite în mine, iar eu sunt doar un om mic?

Mă strânge vara de mâna dreaptă, mă așteaptă marea, mă învălui în vise, mai am puțin de tot și plec să văd locuri despre care am citit când eram mică. Mai am puțin și rucsacul îmi va deveni, iar, bun prieten. Mai e un pic până când singura grijă va fi să-mi leg șireturile bine, să mă dau cu loțiune de protecție solară, să beau a patra cafea și să uit de unde am plecat, doar un pic.

Mă obosesc locurile astea, cred. Aș migra ca o pasăre, juma’ de an pe te-miri-unde, doar-doar aș regăsi ceva din mine, un spirit liric pe care l-am înstrăinat, un fel de-a face lucrurile care îmi părea mai bun, putința de a visa ca înainte, ca demult, ca ieri.


4 Comments on “Și mai am o lună”

 1. 1 dpy said at 5:54 am on July 3rd, 2015:

  Well you can always listen to traditional local music and take the advice to speed thinks up :p
  https://youtu.be/OEx-GMDQxjw

 2. 2 sunkissed said at 5:09 pm on July 14th, 2015:

  Ceva din Alsacia avem? Că se schimbară planurile :))

 3. 3 drpy said at 8:38 pm on July 14th, 2015:

  closest I could find :p
  https://www.youtube.com/watch?v=Y2IQD6ZrlDg

 4. 4 sunkissed said at 12:36 pm on July 15th, 2015:

  Not bad, not bad at all :)


Leave a Reply