Din afară

Posted: October 27th, 2015 | Author: | Filed under: La naiba! | Tags: , , | 1 Comment »

Poate că e de la cantitatea enormă de Paracetamol ingerată zilele astea. Poate e de la fuziunea cu patul, poate e de la melancolia blegoasă care mă cuprinde o dată cu ultimele raze de soare ale lui octombrie. Sau paote că e doar o stare banală, cauzată de alegeri proaste pe care mai bine le atribui pastilelor și răcelii și cafelelor și anotimpului.

Dar nu e bine.

E găunos și mi-e frig. Și nu-mi găsesc pașii și mereu îmi dă cu plus. Nu mai știu unde să mă opresc. E ca și cum m-am trezit brusc la volanul unei mașini de curse și n-am ce face, trebuie să continuu.

Să fac ce mi se cere, să mă uit în oglindă și să mi se pară că mă recunosc. Da, mă recunosc, eu sunt. Poate ajung să mă și cred. Când ajung să mă cred, e bine. Când ajung să mă cred, e liniște.

Și mâine e miercuri și o iau de la cap. Mâine mă fac că mă recunosc, poate mă recunosc și ceilalți. Poate că e un joc tacit pe care am agreat să-l jucăm ca să nu înnebunim. Pare o explicație la fel de bună ca oricare alta.


One Comment on “Din afară”

  1. 1 Andreea said at 5:38 pm on November 2nd, 2015:

    Pare mai mult ceva “din interior”. Ceva ce iti ofera acea stare, poate ca e pur si simplu ceva banal, o perioada cu care inca nu te-ai acomodat bine, te-ai gandit la prea multe lucruri incat nu-ti dai seama cu care sa incepi sau ce sa incepi. Sper ca nu a fost doar un joc de cuvinte. :D


Leave a Reply